vrijdag 25 februari 2011

Meisje met kat


Hallo allemaal

Dit stempeltje wou ik al heel lang in kleuren en nu eindelijk gedaan. Dit kaartje doet mee aan vier uitdagingen:
girls cards world - sketch
do you stack up – anything goes
Simon says stamp – coffee and cream
ribbon girl – colours are pink, brown and cream

Groeten Detje

donderdag 24 februari 2011

Abraham


Hallo allemaal

50 is toch echt zo'n leeftijd waar een speciaal kaartje bij hoort, dus daarom deze kaart gemaakt. Hij doet mee met challenges van Karen Doodles - Masculine en met Do you stack up - anything goes.

Groeten Detje

Bob de bouwer


Hallo allemaal

Dit kaartje heb ik speciaal gemaakt voor mijn neefje die 3 is geworden. Hij doet mee met de challenges van stamtacular Sunday – card for someone special, magic in the air - children birthday en do you stack up - anything goes.

Groeten Detje

woensdag 23 februari 2011

Geboortekaartje


Hallo allemaal
Gisteravond gezellig met mijn moeder aan het knutselen geweest en toen onder andere dit kaartje gemaakt. Hij doet mee met de challenge van Sketch Saturday en Nederlandse Magnolia blog - geboortekaart voor een jongen.
Groeten Detje

dinsdag 22 februari 2011

Tilda met kat


Hallo allemaal
Ik had niet heel veel inspiratie gister, maar toch nog een kaart gemaakt. Dit papier lag al een tijdje klaar om een kaartje met een kat mee te maken, dus nu eindelijk gebruikt.
Groeten Detje

maandag 21 februari 2011

Tilda met bloem


Hallo allemaal

De stempels met bloemen van magnolia weer eens gestempeld en daar dit kaartje mee gemaakt. Hij doet mee met de uitdaging van totally tilda - how does your garden grow.

Groeten Detje

zondag 20 februari 2011

Beesten


Hallo allemaal
Gister gezellig een aantal kaarten gemaakt, waaronder deze. Hij doet mee met vier challenges, namelijk:

Groeten Detje

zaterdag 19 februari 2011

Bloemen


Hallo allemaal
Gister dit kaartje afgemaakt. De freebie is van paper cupcakes, deze kaart doet dan ook mee aan hun uitdaging shaped card with embossing. Daarnaast doet hij mee met de uitdaging van do you stack up - dots.
Dan ga ik zometeen even lekker de hobbywinkel onveilig maken, misschien wel een paar nieuwe kleurtjes copics halen.

Groeten Detje

vrijdag 18 februari 2011

Paashaas


Hallo allemaal
Ik weet het, het is nog lang geen pasen, maar met de uitdaging van Totally Tilda - Easter Tilda kon ik het toch niet laten toen ik dit papier in mijn restjesmap voorbij kwam.

Groeten Detje

donderdag 17 februari 2011

Koekjes


Hallo allemaal
Maandag natuurlijk nog meer kaartjes gemaakt, dus de volgende maar even showen. Deze kaart doet mee met de uitdaging van Stamptacular Sunday - Lovin' from the oven
Groeten Detje

woensdag 16 februari 2011

Valentijn


Hallo allemaal
Nou dit is dan voorlopig ook het laatste valentijns/liefde kaartje. Maar kon het niet laten om deze nog te maken met dat mooie bo bunny papier.
Hij doet mee met de volgende challenges:
Groeten Detje

dinsdag 15 februari 2011

Boekenleger


Hallo allemaal

Deze boekenleger heb ik gister voor mijn man gemaakt. We zouden niks aan valentijn doen, maar toen kwam ik thuis stond er een bosje bloemen en een kaart. 's Avonds met een vriendin aan het knutselen geweest, dus toen hij thuis kwam van zijn werk lag deze op hem te wachten.
Hij doet mee met de challenge van Simon Says Stamp - anything but a card.
Groeten Detje

maandag 14 februari 2011

Prinses


Hallo allemaal

Deze stempel was ook nieuw voor mij, dus daar moest ook even een kaart mee gemaakt worden. Deze kaart doet mee met de uitdaging van Cards & Things - kleurenuitdaging.

Groeten Detje

zondag 13 februari 2011

Award

Hallo allemaal

Ik kreeg onderstaande award van Sietie. Sietie hartstikke bedankt!!


Ik wil de award graag doorgeven aan:



Groeten Detje

Boeket


Hallo allemaal

Ik vond de nieuwste freebie van Karen Doodles hartstikke leuk zo richting het voorjaar, dus daar meteen maar een kaart mee gemaakt. Gister samen met mijn moeder zitten kaartjes maken, zij heeft hetzelfde afdrukje ingekleurd, maar die kaart was weer heel anders.
Deze kaart doet mee met de challenge van Karen Doodles - photo inspiration.

Groeten Detje

vrijdag 11 februari 2011

Papegaai


Hallo allemaal
Ik had een nieuwe stempel, dus daar moest natuurlijk een kaartje mee gemaakt worden. Gisteravond lekker aan het hobbyen geweest met een vriendin, dus toen lekker hier mee aan de slag. Dit kaartje heb ik gemaakt met de sketch van Create4Fun.

Groeten Detje

maandag 7 februari 2011

Winter


Hallo allemaal
Vanavond dit kaartje afgemaakt. Het papier is van Bo Bunny, mijn favoriete merk op dit moment. Dit kaartje doet mee met de challenge van Marianne Design - winter.
Groeten Detje

zaterdag 5 februari 2011

Winter


Hallo allemaal
Hierbij een kaartje van mij. Eentje die ik voor vorige week al had gemaakt, maar nog niet had laten zien. Heb wel een ingekleurd afdrukje en papier liggen op mijn bureau, maar heb nog niet zoveel inspiratie. Misschien dat ik morgen wel genoeg ben opgeknapt om er iets mee te maken.
Dit kaartje doet mee met de challenge van Scraptalk-Challenges - winter.
Groeten Detje

vrijdag 4 februari 2011

Geboortekaartje


Hallo allemaal
Het is heel erg rustig geweest de afgelopen dagen op mijn blog, want ik heb met griep op de bank gelegen. Begin nu langzaam aan weer wat op te knapen. Heb dus ook de hele week bijna nog geen kaart gemaakt (maandagavond voor het laatst). Hierbij dus al een wat ouder kaartje, waar ik zelf wel heel tevreden over ben. Hij is gemaakt nav een sketch op een e-maillijst. Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden en dat ik volgende week weer wat nieuws kan laten zien.

Groeten Detje

dinsdag 1 februari 2011

Wasberen


Hallo allemaal

Weer een verhuiskaartje, vind deze stempel daarvoor echt helemaal super. Dit kaartje doet mee met de uitdaging van Simon Says Stamp - animal antics

Groeten Detje